Kjelsø Mix (Fyldt)

   Lisbeth, Karl Johna og Maibritt

Sommerferie og sommerlejr på Kjelsø hører sammen og sådan har det nu været i 50 år.
Kjelsølejren er stadig i udvikling og sidste år var Kjelsø Mix et nyt tiltag på Kjelsølejren, hvor vi havde en fantastisk lejr. Vi glæder os meget til at komme på Kjelsø Mix 2018- og håber der kommer rigtig mange skønne børn, unge og voksne.

Kjelsø Mix er et mix af Mini - og Børnelejr og er for børn i alderen 6-11 år. For at der er noget for alle, vil nogle at aktiviteterne være aldersopdelt og andre foregår i fællesskab. Kort fortalt, er Kjelsø Mix en lejr med Kjelsø traditioner som bibeltime, løb, aktiviteter, leg, sang, lejrbål, underholdning, kiosk mm. Vi skal hygge os og have det sjovt.

For at have det sjovt, er det vigtigt at børnene har det godt i nogle trygge rammer. Derfor vil vi inden lejren begynder dele børnene på i mindre hold/lande og så vidt det er muligt, sammen med nogle de kender. Hvert hold har tilknyttet en voksen leder og en ungleder. De har et særligt ansvar for at børnene på holdet har det godt.
Skriv gerne i tilmeldingen , hvis dit barn har ønsker til en det gerne vil være på hold med. Dog skal aldersforskellen ikke være for stor, da der på lejren vil være forskellige sengetider for de yngste og ældste deltagere

Vi glæder os til at være en del af Kjelsø Mix og ser frem til at få nogle fantastiske dage på Kjelsølejren sammen med børn, unge og voksne. Nogle dage, hvor vi kan være med til "AT GI' DET STØRSTE TIL DE MINDSTE" - hvad Jesus har gjort for os.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.


Håber vi mødes på Kjelsø Mix


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via Lisbeth's kontaktormular, Maibritts kontaktformular eller Karl Johans Kontaktformular.