Børnelejr

 Hanne 
  • Ankomst mellem 16.30 og 17.00 tirsdag d. 30. juni
  • Afslutning fredag d. 3. juli kl.14.00 til 15.00
  • For børn fra 8 til 11 år
  • Lejrchef: Hanne N. Bødtker tlf. 9711 8889
  • Prisen er 350 kr
  • Tilmelding for Ledere. OBS: vi har nu alle de UngLedere der er behov for, venteliste er oprettet.
  • Tilmelding for Deltagere.

Børnelejr på Kjelsø

Børnelejr på Kjelsø er den fedeste oplevelse i din sommerferie! Du møder nye mennesker og får en masse nye venner, som du også kan kontakte hele resten af året. Du lærer en masse nye sange, både kristne sange og rigtige lejrsange, hvor vi alle sammen sidder og klapper i hænderne og synger en masse sjovt, som overhovedet ikke giver mening. Og du oplever en masse andet spændende, som du ikke ellers får mulighed for at opleve, og du får den bedste, uforglemmelige oplevelse for livet.

Den første dag bliver vi delt ind i nogle mindre hold. Det er en tradition på Kjelsø, at disse hold kaldes lande. Du kan f.eks. komme til at være i Sverige 1 eller i Danmark 2. Dette hold følges du så med til de fleste ting, bortset fra når der er fri leg. Der kan du løbe rundt og lege med lige dem, du vil.

Noget af det bedste ved at være på Kjelsø er bålhyggen om aftenen. Alle samles rundt om et stort flot bål. Det er for det meste her vi synger alle de tossede lejrsange. Så er der noget underholdning… Nogle gange er det de voksne ledere der står for det, nogle gange er det de seje ung-ledere, og til sidst så får du selv lov til at være med til at lave bålunderholdning. Så er det nemlig børnenes tur. Vi laver sjove konkurrencer, hvor nogle frivillige kommer op og skal prøve et eller andet sjovt. Nogle af lederne kan finde på at klæde sig ud og vise en lille sjov sketch osv.

Om formiddagen er der bibeltime, hvor vi lærer en masse om Bibelen ved at få en historie fortalt og så arbejde med nogle opgaver i vores lande bagefter. Om eftermiddagen er der alle mulige forskellige slags løb, hvor man skal rundt til forskellige poster. Her er man også i sine lande. Løbene har også tit noget at gøre med det tema vi har i lejren. Når der ikke er løb, bibeltime, spisning eller noget andet, er der fri leg. Så kan du rende rundt på hele lejrens område. Der er en stor fodboldbane og en basketballbane til de sportslige. Så er der en stor legeplads med gynger, rutsjebane, svævebane, vippe og en masse andet. Du skal ikke bekymre dig om, at du ikke kender nogen, du kan lege med. Hvis du ikke synes, det er så nemt, så vil en af lederne hellere end gerne hjælpe dig med at finde nogen at være sammen med.

Om eftermiddagen er der selvfølgelig ikke løb hele tiden. Nogle gange bygger vi et bassin af halmballer og presenning, som vi bader i, så husk badetøj! Der er også vandkamp. Det er selvfølgelig frivilligt, men det er smaddersjovt, så du skal da helt klart være med. Når der er vandkamp, bliver man kølet lidt ned i varmen, kaster vand efter sine venner og sidst, men ikke mindst får man lov til at sprøjte vand i hovedet på ung-lederne!

Så gør dig klar til at komme med til sommerens sjoveste oplevelse! Det er ikke noget du vil gå glip af. Her er plads til alle, uanset farve og tro. Så bare pak din sovepose og tandbørste og så tag af sted! Børnelejr på Kjelsø; en uforglemmelig oplevelse for livet!