collage

Børnelejr

 Hanne2024

 HPEriksen2024

 • Ankomst tirsdag d. 2. juli mellem 16.30 og 17.00
 • Afslutning fredag d. 5. juli kl.14.00 til 15.00
 • For børn fra 8 til 11 år
 • Lejrchefer:
  Hanne N. Bødtker tlf. 3028 8893 og
  HP Eriksen tlf. 2022 7715
 • Pris:
  Ved tilmelding inden 1. juni: 350 kr.
  Ved tilmelding efter 1. juni: 400 kr.
 • Tilmelding for Ledere.
 • Tilmelding for Deltagere.

Børnelejr på Kjelsø

Børnelejr på Kjelsø er den fedeste oplevelse i din sommerferie! Du møder nye mennesker og får en masse nye venner. Du lærer en masse nye sange, både kristne sange og rigtige lejrsange, hvor vi alle sammen sidder og klapper i hænderne og synger en masse sjovt.

Den første dag bliver vi delt ind i nogle mindre hold. Det er en tradition på Kjelsø, at disse hold kaldes lande. Du kan f.eks. komme til at være i Sverige 1 eller i Danmark 2.

Om formiddagen er der Bibeltime, hvor vi lærer en masse om Bibelen ved at få en historie fortalt og så arbejde med nogle opgaver i vores lande bagefter. Om eftermiddagen er der alle mulige forskellige slags løb, hvor man skal rundt til forskellige poster. Her er man også i sine lande. Nogle gange er der også vandkamp. Det er selvfølgelig frivilligt, men det er smaddersjovt, og du får lov til at sprøjte vand i hovedet på lederne! så husk badetøj!

Når der ikke er løb, bibeltime, spisning eller noget andet, er der fri leg. Så kan du rende rundt på hele lejrens område. Der er en stor fodboldbane, en basketballbane og en stor legeplads med gynger, rutsjebane, svævebane, vippe og en masse andet. Du skal ikke bekymre dig om, at du ikke kender nogen, du kan lege med. Hvis du ikke synes, det er så nemt, så vil en af lederne hellere end gerne hjælpe dig med at finde nogen at være sammen med.

Noget af det bedste ved at være på Kjelsø er bålhyggen om aftenen. Det er for det meste her vi synger alle de tossede lejrsange. Så er der noget underholdning… Først er det de voksne ledere, der står for det, derefter de seje ung-ledere, og sidste aften får du selv lov til at være med til at lave bålunderholdning.

Men det allerbedste ved lejren er, at Jesus også er med! Så gør dig klar og tag din ven med! Her er plads til alle, uanset farve og tro. Børnelejr på Kjelsø; en uforglemmelig oplevelse for livet!