collage

Praktiske oplysninger:

Det skal medbringes: Sovepose eller dyne. Alle skal have et lagen med, toiletsager, skiftetøj og praktisk tøj til varme og kulde.

Har du en bibel, må du gerne tage den med.

Lommepenge: På alle lejrene er det muligt at få en af lederne, til at opbevare lommepengene. Lommepengene kan benyttes i lejrens kiosk og der er mulighed for at give en gave til Ydre Mission på Børne- og Juniorlejr. På Minilejr, Kjelsø Kids og Kjelsø Mix er der ikke behov for lommepenge, da der er inkluderet slikpenge i betalingen.

Lejren ligger ved Århus - Viborg hovedvej mellem Kongensbro og Ans by.

Afslutning: Ved lejrens afslutning vil den fælles afslutning vare max 1 time.

Børneattester: Vi indhenter børneattester på alle ledere over 15 år.

Ledere, ung ledere og køkkenhjælp: Kunne du tænke dig, at høre en flok børn synge så taget er ved at løfte sig? Lave snobrød ved et lejrbål, eller spise lakridssnørebånd på tid? Fortælle om Jesus og skralde kartofler? Så ring til en lejerchef for at høre mere om, hvor dejligt det er at være med på lejr. Du kan også skrive til dem via kjelsoe.dk. Kom og vær med i et dejligt fællesskab, som du sent vil glemme. Alle kan bruges, men især i køkkenet er der brug for din hjælp.

Fætre / Kusiner (ungleder) skal mindst være 13 år på Minilejr, 14 år på Kjelsø Kids, 15 år på Kjelsø Mix, 16 år på Børnelejr og 17 år på Juniorlejr.