Kjelsø Mix

 LisbethKarlJMaibritt2016 
  • Ankomst mellem 16.30 og 17.00 fredag d. 5. juli
  • Afslutning mandag d. 8. juli fra kl. 14.00 til 15.00
  • For børn i alderen 6 til 11 år
  • Lejerchefer: Lisbeth Jedig tlf. 2334 6277, Maibritt Markvart tlf. 4055 9496 og Karl Johan Søgaard tlf. 4221 5728
  • Prisen er 350 kr
  • Tilmeld dig her som deltager eller leder
  • Lejren er snart fyldt
 

Igen i år er vi Karl Johan, Maibritt og Lisbeth klar til at modtage en flok skønne lejrdeltagere til dette års Kjelsø Mix 2019. Sammen med en flok fætre/kusiner (ungleder) og mostre/onkler (voksen leder) skal vi under overskriften: "En GIGA ven - nu og for altid" have tre gode lejrdage sammen.

Kjelsø Mix er et mix af Mini - og Børnelejr og er for børn i alderen 6-11 år. For at der er noget for alle, vil nogle at aktiviteterne være aldersopdelt og andre foregår i fællesskab. Kort fortalt, er Kjelsø Mix en lejr med Kjelsø traditioner som bibeltime, løb, aktiviteter, leg, sang, lejrbål, underholdning, kiosk mm. Vi skal hygge os og have det sjovt.

For at have det sjovt, er det vigtigt at børnene har det godt i nogle trygge rammer. Derfor vil vi inden lejeren begynder dele børnene på i mindre hold/lande og så vidt det er muligt, sammen med nogle de kender. Hvert hold har tilknyttet en voksen leder og en ungleder. De har et særligt ansvar for at børnene på holdet har det godt. Skriv derfor gerne i tilmeldingen , hvis dit barn har ønsker til en det gerne vil være på hold med. Dog skal aldersforskellen ikke være for stor, da der på lejren vil være forskellige sengetider for de yngste og ældste deltagere.

Vi glæder os til at være en del af Kjelsø Mix 2019 og ser frem til at få nogle fantastiske dage på Kjelsølejren sammen med børn, unge og voksne. Nogle dage, hvor vi kan være med til "AT GI' DET STØRSTE TIL DE MINDSTE" - hvad Jesus har gjort for os.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

 

Håber vi mødes på Kjelsø Mix 2019

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via Lisbeth's kontaktormular, Maibritts kontaktformular eller Karl Johans Kontaktformular.

There are no images in the gallery.